Texte

19. aug, 2017

Dela den här sidan

Image

19. jan, 2017

Häromdagen bestämde vi oss för att göra en utflykt  till Suave i det kalla men vackra vädret. Vi åkte till den svenske glasblåsaren Erik Lindgren som för ett par år sedan öppnade en hytta i den lilla charmiga byn.

Häromdagen bestämde vi oss för att göra en utflykt till Suave i det kalla men vackra vädret. Vi åkte till den svenske glasblåsaren Erik Lindgren som för ett par år sedan öppnade en hytta i den lilla charmiga byn.

Konstmässa i Montpellier

3. dec, 2016

Nu i helgen arrangeras en stor internationell konstmässa i utställningshallarna i Montpellier. Det är tredje året i rad som gallerister och artister visar upp modern konst.

Texte

23. okt, 2016

Söndag kväll och Konstrundan är över för den här gången. Vi har haft fantstiskt många besökare. Roliga och intressanta möten med positiva och nyfikna människor. Ett stort tack till alla som kom,  både Scand ´Oc medlemmar och andra mer långväga besökare. 

Texte

21. okt, 2016

I dag är en av de mest spännande under året för mig och mina målarvänner i Languedoc. Det är första dagen för vår Konstrunda. Våra ateljeer är städade och våra nya alster upphängda.

Vädret är vackert och vi hoppas att vi ska få många besökare. Det är alltid roligt att få visa upp vad man gjort under året.

Jag har haft ett par utställningar tidigre i år och också varit med på några grupputställningar. För en månad sedan var jag med på en utställning som gjordes av Maison de relation Internationles i Montpellier. Det kändes smickrande att bli inbjuden. Vi var 13 st från olika länder. Borgmästaren invigde och sedan blev det enligt Fransk sed Aperitive.