Konstrundan över för den här gången

29. okt, 2017

Nöjda konstnärer efter en hektisk helg.

Nöjda konstnärer efter en hektisk helg.

Dela den här sidan

Så är det åter dags för Scan dÓcs konstrunda. Den fjärde i ordningen.

16. okt, 2017

Vernissagen, som är ett nytt arrangemang, äger rum på the Winwshop i Pezenas där alla deltagande konstnärer kommer att visa ett verk vardera. Vernissagen blir på torsdag den 19 oktober mellan kl 17.00 - 19.00.

Här kan man medan man studerar de olika konstverken dricka ett glas vin , träffa oss som ställer ut och studera kartan för att fundera över hur man ska lägga upp turen för att besöka våra olika ateljéeer. Ateljéerna kommer sedan att vara öppna fredag till söndag mellan kl 10.00 - 12.00 och 14.00 - 18.00.

Sedan min stora utställning på Hotel des Barons de LaCoste i Pezenas under september har jag jobbat med de bilder jag nu ska ställa ut.Den bild som kommer att hänga på the Wineshop kallar jag för "Bonjour Tristesse". Den är målad i akryl på skrynkligt papper som limmats upp på duk.

Välkomna till The Wineshop, Av Verdun på Torsdag kl 17.00 - 19.00!

 

Image

13. sep, 2017

Vernnisagge på Hotel des Barons de La Coste i Pezenas

13. sep, 2017

Vernissagen i det vackra Hotel La Coste började med ett invigningstal av Mirondella des Arts ordförande Christian Sempéré följt av en presentation som gjordes av Clement Batut. Sen fick jag presentera mig själv och en representant för Borgmästaren höll ett tal innan det var dags för aperitif. 

Vernnisagen var verkligen välbesökt och ibland var där till och med trångt!

Det var riktigt roligt att se så många vänner och bekanta där! Ett stort tack till er alla!

Texte

19. aug, 2017

Utställning i Pezenas

Nu jobbar jag med min utställning i Pezenas som börjar den 30 augusti i Hotel des Baron Lacoste.

Det är borgmästare i Pezenas, Alain Vogel-Singer  som tillsammans med Presidenten i Mirondela dels Arts, Christian Sempéré  bjuder in till Vernissagen den 8 september kl 18.30. 

Jag har blivit inbjuden av organisationen Mirondela dels Arts och kommer att vara ensam utställare. Det innebär minst 100 verk. Väldigt roligt men också nervöst förståss!

Det kommer att bli en del interiörer, porträtt men också nakenstudier.